Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!











KOMMENTARER

IDA COOLIDZ   -  

Alltså, jag har faktiskt sett hela satc.....Ha ha ha. Med en sån där hatkärlek, liksom en sorts fascination av karaktärerna och människorna som vill vara karaktärerna. Ha ha ha. Det är ju bara förjävligt tjejigt. Men den walkinclåseten är faktiskt helt otrolig. Lavs it.

Hahaha, men alltså tror fan dom har problem med storlekar, dom är ju så jävla små själva så dom ba "jaa men zen här är xs!!" fast egentligen är det typ barnstorlek. Köpte ju ett par byxor där, tog s för att jag ville att dom skulle sitta åt lite i midjan och inte vara för stora. Ha ha ha. Skulle tagit typ L................Men dom är alltid SUPERSERIÖSA, så skriv till dom och säg att den inte ser likadan ut som på bilden (trycket) och säg att du inte vill lämna ett negativt omdöme, men du är inte nöjd och skulle gärna vilja ha en som stämmer överrens.

Dom är skitskraja för negativa omdömen, dom lever ju på ebay liksom. Säg att du tror att du fått ett måndagsexemplar eller nåt och att du vill ha en ny helt enkelt.

Jag fick fel skor en gång, eller fick EN fel sko, haha. Så då skickade dom bara ett nytt par liksom, no problemo=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: