Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

Din lian i rapdjungeln.
Jag lyckades efter många om & men överrösta min bakfylla deluxe, jag, joanna & oscar tog ett glas vin hos mig innan vi begav oss mot destination: Haga, Gabbe. Vi styrde lite ölspel & annat gött innan vi sedan styrde våra fylleskallar mot five. Kvällens höjdpunkt var nattbade & att träffa sandvikarna som är här på expressvisit, jag kommer sakna er guys! Lyfter på hatten till resten av companiet, thanks!


En fruktansvärt tankspridd chey.Sitter på en lite för obekväm & lång bussresa upp till luleå. Sitter & förundras över att det finns internet & funderar på om de skulle va +8 eller +9 att bo i ett kollektiv med massa niciga människor? Om jag ska tatuera mig denna månad? Om jag har ont i hårrötterna idag? Varför vissa folks är så sviniga? Och mycket annat. Vardagsgrubbel just sayin'