Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

Trillar ur skinnetHär sitt ja o häng som nån lökig jävel, har den apselut värsta träningsvärken evuh efter ett mördarpazz med fasteraster, trodde att mitt bäst före datum hade reachats där ett tag, men jag lever ju! På freitag blir det kalajs för världens bästa granny' 100 jordsnurriz, nu må ja! Romance n bromance // eder broder från en annan livmoder


Men det här pusslet blir aldrig klartHeyy butchiez! haha. Hänger fortfarande i stugis med världens beste fämily fart, solen har icket hittat hit till nörrbotten på 2 dagar, känns inte så jävla high chaparall men på lördag får jag buzza hem & träffa mina finfisar, då skall ölen ölas och vinet förtäras efter typ två veckor på reha....stugan. Jag känner mig o-rolig idag, inte skrajj men ba inte i mitt esse så att säGa. Vi hööööööörs mina hjärtan.