Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

En med noll grillspetskompetensHeeeeeeeeeeej. Veeeeeeet ni vad jaaaaaaag gjort idaaaaaaag. Oki, jag ger mig. Men det är ju shiet kuuuel att se er! Idag har jag storhandlat med männen i mitt liv, paputt och hjärtyt, hela processen tog oss 7 minuter från det att sebbe höll på att köra över en lattemamma inklusive barn med kundvagnen tills vi nådde konsumeringshetsen vid kassorna. Nu mina hen's ska jag lägga mig å käka karra å njuta. Glid i frid!


Men du...fick du dina photoshopkunskaper i frukostflingorna ellerHalllåååjj kycklings! Tänkte bara meddela för er som är lite lätt utvecklingsstörda och inte kan se med eget öge att jag gjort om lite på bloggurt. Sen att "2an" som jag gjort på bild 1. ser ut som Zorro's *"Z" eller typ tre svarta purjolökar det tiilhör ju en annan kategori. Om ni klickar på pilen så tas ni directos upp till toppen igen. Vad tycker ni??? Lite nytt o fräsch! kjam