Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

Leverpastaj eller leverpartajJABADADA-DOOO! eller nått. Jag kom fram till hufvudstaden igår och fick sedan käka en SVINgod middag med fyra av kvinnorna i ~lifvet mitt. Vi käkade på panefresco, paolo robertos restaurang. Har ni kanske & eventuellt som mig inte så mycket till övers för honom så kan jag säga er att eh...personligheten inte satt i maten!!!!!!! den va så jävla gooooooo-ooood! Idag har jag umgåtts med en annan kvinna i mitt liv, nämligen ingen mindre än min lilla mormor. Vi har käkat pommes, traskat på storschtan & ryckt i vad man trodde var "lediga" toadörrar men  ytterst konfunderad när dörren skrek  men tare LUNGT då för HELVETTE" *ställer mig i skamvrån, pillar på valfri kakelplatta*  AYA. Älskar detta! Kommer eventuellt med ett glatt besked imorgon också!!! kyss och haj leverpastaj


Lite lite snask för örena era! 
God söndag! Vaknar upp till ett jävla vinterland och fullkomligt älskar det, förstås!!!!!! Idag ska jag gör sånadäringa tråkiga saker som att t.ex skura golven fri från sopor-som-runnit-ut-fläckar i köket, packa och tvätta håret som bara skriker RENA MIG!!! eller nått. Men först och främst vill jag tipsa er om min bästa spotifylista, jag har - om jag får säga det själv, en otroligt BRA (eh apparently??) och blandad musikssmak, så jag hoppas den behagar er!  Klicka på bilden ovan ↑ så tar www-nissarna eder till höstdagg.  köss


Favvodelen i pörtet 
Hej! från en som precis, på egen hand, ätit opp en hel marabou chokladkaka, mmm-h! That's me! Vill annars bara säga att jag hoppas att ni uppskattade min köpenhamn-guide & att det här är en av mina favvogreyer i vårat hem. Po tidholm affischen, den ska få följa oss i varenda litet skrymsle vi kommer att bosätta oss i genom hela livet pga älskar den????!1 Skall tilläggas att ramen ska bytas ut till en fin i nötfärgat trä!!! oki? 
 
◊ Ps. Alla svarta prickar ni ser på väggen, är varken smuts på kameralinsen, ett najs stjärntecken, eller era ögenlinser som är smutsiga, det ÄR hål i väggen pga vi var lite oeniga om hur tavelväggen skulle se ut & tu dagar senare ville vi ej ha den alls.....Eh mvh inge bra *beslutsmakare* ds.