Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

"Kvinnor ritar bara serier om mens" <31. En fullkomligt fantastisk frukost tillsammans med min bästis på andra sidan gatan. Kanske för att hon samma dag skulle flytta iväg till hufvudstaden :'( GRINIGT 2. Min karl och emmaus allergivänliga tak pga plastblommor 3. Min nya kvällslektyr!!!! Kommer att längta efter att få krypa till kojs och slå upp denna varje kväll, everybody say weho! 
 
 
 


DEN NYE HÅRMANEN......SOM jag så älskar! Har alltså idag som tidigare nämnt *LyXaT* och låtit lelle peruken få lite färg och fix. Photobooth har uppenbarligen varken lust eller ork att ägna någon rättvisa åt håret men det är SNYGGT! Jag lovar. Ikväll ska jag och karln ut på dejt, jag älskar dejt???? Speciellt när jag kan beställa en slafsig handbörjare om jag känner för e' eller en gryta full med typ VITLÖK och han älskar mig ändå????? Vi ser väl hur de artar sig.....kram


bäverhojtHEJ! blommorna! Vad har jag gjort som värst ikväll då? JO, jag har haft fotoshoot i min säng......med min pyjamas.......med mig själv som fotograf som jag DOCK älskar mest av allt nästefter fetaost  (Som jag förövrigt inte har ett sunt förhållande till, den ruinerar mig??????? spons någon??) Inte mig själv då utan, pyjamasen. Imorgon ska jag färga hårmanen (Är uppriktigt LEDSEN över att jag måste erkänna att jag är en del av utseendehetsen och hur viktigt det är att sträva efter att vara "SNYGG" i dagens samhälle. isch :S)