Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

Ro i hamn*kör en kickstart med två goa vårbilder...eh* 
 
men guuu är den här bloggyn ens värdig att få ha en sån go design???? d självklara svaret på den frågan  är väl: d är ORIMLIGT!!!!! något annat som däremot är rimligt är att våren fan är kommen till stockholm, ären inte? vi kan ju låtsas om att vi inte vet att det ska bli tregradigt imorgon med snöblandat regn, låt oss be till vädergudarna att vi slipper kissvädret :').  nu ska jag typ surfa in på www och  söka rimliga jobb som "maskinoperatör på chokladfabrik" fatta mig där??? klippt o skuren! jaja fridens liljor o de där!


ni kan inte tro era ögen va 
 
*spänner ögonen i naturen å letar efter dawgen*

halli hallå i stugorna! gick ut på nån slags världsomvälvande promenix med kjelle idag, (eh.. ingen ny pojkvän :S, visserligen en gammal gybbe, men en med fyra ben da). Riggade upp stativ, lampor och kameraperson och brände av en photoshoot. SKÄMTA!!!!! Jag tog dock något som i modern mening skulle kallas dagens outfit???? vem är jag??? Mitt i allt tappade jag även bort hunden pga liten som en bajskorv + samma färg som dito OCH som även råkade matcha löven. Hittade igen han! slutet goth allting goth, herrå