Hej och wilkomen! Jag heter Alex, är 25 år och kommer från umeå men har vikt in årorna och bor numera i storschtan. I min bloggy kommer ni att läsa om öronsnask, kläa, ångest å ev lite andra kewligheter. Klem så länge!

att födas med snippa innebär 
tjenixen! ja en oredntlig bloggpaus har ju varit mye välbehövlig har legat på minuskontot när det gäller inspiration??? men nu kommer jag tillbaka starkare än ever...eller inte. har blivit trendig och börjat med yoga pga ztrezz som äter upp mig inifrån. pga2 född med snippa och får från 0-års ålder lära mig att städas ska det!!!!! tvättas!!!! diskas!!!! ta hand om karlar också!!!! euw. jaja de lille pluset för att jag i äkta bloggaranda har matchat tattoo med ariel <3 hej så länge
 
 
vår tid är nu, carpe diem och namaste eller nått


den utelåsta pisskvartenHej era torpare!!! I helga har vi haft besök av 1 sväris, 1 svägerska å 2 styckna barn, de va kult men sen blev  jag utelåst en stund och hann då med följande: Hitta en töntig pin på mark (lever since 1993 efter budskapet: den som hittar hen få!!!!) + göra en serie över hur det ca känns när man inser att man är utelåst med fem styckna påsar med diverse frysgreyer+ kast med liten hund. 


"Eh, jaha, hur funkare här nurå???" mvh Curlade Bernt Aldrig Rört Teknik 85 Bast


Här har vi "men LÄGG ÄGG....jag ryms inte ens i hissen???? *jag går sönt' pga detta är så tungt och hissen är obvy bara 1 kvm och jag 25*. pröva den ekvationen hörrni!!!! :S Traskar fyra trappor upp = träning = kompenserar med kladdkaka direkt ur form + sojagrädde, annat vore gal1!!!!!!

d va allt
 
hej så länge


 
 
 
 
 
 


dreglandes över pompösa trädkronorJAG VET, JAG VET! Jag har en finne på läppen! skämta, men jag är smärtsamt medveten om att receptet på den där jävla mangozalzan som jag skryter hejvilt om inte kommit upp än. MEN fatta då att jag är upptagen med att typ klämma finnar, peta näsan och ifrågasätta patriakatet genom skolarbete!!!!!!!!! + vill ha en go bild så ni ska dregla och ringa alla ni känner och ba " HALLÅ LET'S slå ihop våra la vida lo'cash börsar och laga en mangozalza" d kommer, d kommer...i veckan , / bäverhojt